Keboo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

moji chlapi :DD

no,moji ako moji :D

zacnem mojimi najlepsimi priatelmi..viem,mozem sa hanbit,ze su dvaja :D ale ked ja ich mam tak rada oboch :)

mirko..ani neviem,kedy sa stal mojim najlepsim kamaratom..proste bol vzdy tu,vzdy sme sa rozpravali..ale potom prisiel zlom a rozpravali sme sa este viac :DD je proste skvely..sak tie nase hlasky..tie len on pozna..a nikto iny..a par parmenu? joj,to je nase..moj mirkoooo..som bola pri nom,ked sa zalubil do svojej (terajsej :)) baby..len tu jeho hudbu..co miluje: kurta cobaina,slipknot,system of a down,warcraft a mna :DDD ako inak..je to uzasny clovek..a viem,ze si to tu nikdy neprecita,tak ja len ze ho mam velmi rada a velmi vela pre mna znamena :)

a matko..ten druhy :P boze,na tie jeho reci ja nikdy nezabudnem..aj ked pridu s risiakom za mnou..ma kuknut raz za cas..nezabudnem :D take veci riesia..dopravak od kosti..vodicky konecne :P tuning miluje..na tie svoje autosalony neda dopustit..a baby..joooj,baby..ze matko?ti musim uz daku najst..ale ked ty sa nevies rozhybat,co? :DD ale ni..a sak on si to tu aj tak neprecita :P ale aby ste si o nom nemysleli..je to super chlapec,pekny..mam ho rada a vzdy hrozne potesi,ked pride a ja si nanho vzdy urobim cas :P

a dalsi chlapi,kt mi vsupili do zivota

jozko..moj brat..ale o nom neskor,bude kategoria,teda podskupina: surodenci :P

stulko..hmm..stulkoo..on je uzasny..skvely super..fakt..neprehanam..pozna knihy,umenie,filmy..secko..a trepe..jaaaaj,ako krasne trepe :DD a my vsetci s nim..ako,nuda,neznamy pojem pri nom..ak by sa dalo hovorit o idealnom chlacovi (co ja len z casti suhlasim o dacom takom) tak to by bol on..som s nim mala tazkosti :P ale uz je to dobreee..len mi strasne chyba..bo on v brne studuje..daleko..ani narodky sme s nim oslavovat nemohli ;( to velmi mrzi..ale napravi,ked zase pride..a tesim sa nanho..a dufam,ze nezabudne na mna,bo ja nikdy..nikdy nezabudnem :)

miso..pozname sa,myslim len nieco cez mesiac :) ale to vobec nevadi..miso,myslim si,ze si uplne skvely chlapec..a zasluzis si to najlepsie..naozaj..nic menej..pacia sa mi tvoje nazory a myslienky..vzdy vies pomoct..len ma hrozne hrozne mrzi,aka som na teba..a tak mi prepac..za secko.. :) a dakujem ti nie len za to ze si,ale aj za to co si pre mna urobil..aky si mi dal pocit..sak ty vies :P si moj kamarat.. a jedine co ti nikdy neodpustim,su tie tvoje prekliate ovceky :DDD sak pockaj,bude po mojom a basta :DD mam ta rada piho..naozaj..

toto boli moji najblizsi..moji priatelia..

 a je tu par chlapcov,kt su tu so mnou ako peto z.,luky,ivo,matko (cajo),peto brat,turo,majko,pierre a.k.a. uchylny spaniel (:DDD prepac,strasne sa mi to rata)maly mazan,petko..

tak to su moji clapi,tak sami uznajte,ci su moji :DD


moji ludia.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014