Keboo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pozor, v.i.p :DD

tak,nechcem pisat dlhe clanky,tak toto mala podskupina kamaratov cize: kamaratky,s kt deriem lavicu :D ale aj v "normalnom" ruzovom svete stoja pri mne :)

taaaak,tazko je to,bo je ich vela,ale budem snazit spomenut seckych,tych naj :P

verka moja..tak verka je skvely clovek,je to tne typ,kt mi v zivote strasne chybal..potrebovala som niekoho,kt by mi ukazal,ze je aj ina ako cierna a biela..som hrozne rada,ze ju mam..nevymenila by som..ee..nasa filozofka,ako ju nazyvame je pre mna aj blozky priatel,kt mi pomaha,ked to potrebujem,preziva to co ja,vybera si taku istu pohrebnu piesen :D (a ja som ju mala prvy,tak netrep :P) vazne..vo vela veciach sme sa zhodli..a stale zhodujeme..je to moj anjelik,kt na mna davo pozor..a ja na nu..sak ona vie,ze ja ju aj z toho pekla vytiahnem,ze veri :)

stevka..moooja stevka..draha..bez teba by tie dni na skype a co skype v skole neboli uzasne..sak co by som spomenula :P no,nase foto z franiny,oriflame,bublifuky v cajke (ak sa tam bublinu pustat nemozu,vopred sa ospravedlnujem,nevedela som to :)) a naposledy pocuvanie hokeja :) moja draha..ani nevies ako si mi pomohla..velmi..vazne..dufam,ze ked ti bude hrozne (co ti nebude nikdy,bo ja stale pri tebe)tak si na to spomenies..

tieto dve zeny,mi najviac prirastli k srdiecku..verim vam baby,tak ma prosim ne(s)klamte,to by som nezvladla.. :)

zlatka..zlatii...zienka,dakujem dakujem ti za secko..doslova..ci uz som potrebovala nieco odpisat alebo som  sa potrebovala vyrozpravat bola si vzdy tu..aj ked som potrebovala bezat az do odpadnutia :P sak ty vies..
zlatka je prooste uzasan osoba,kt sa da verit.. :)

kikuska..draha..spolusediaca dokonca :P som rada,ze som si ju nasla,opytala,ci sedi sama..a dali sme sa dokopy..v skole mi nesmierne pomaha..a aj mimo,pravdaze :) sak na franine,co by som si bez nej pocala..a na vsetkom dokopy..stucha do mna,ked spim na fyzike :P a tak..je to proste nasa kikuska..este trosku zmenit ten poobednajsi program,hl piatky,a bude to 100%tne :P sak ona jedina,ked mi je zle, sa ku mne cez hodinu nakloni a povie tym svojim jemny hlaskom "kebii" a to mi uplne staci aby mi zdvihla naladu..moja moja kikuska :)

anicka..nasa..jedoznacne anicka..to sa inak neda povedat..je to proste anicka :) moja spolocna konfirmantka :P sa uz pozname dlhsie ako rok :) uz vtedy sme sa spolu smiali..a teraz sa smejeme este viac..aj ked dakedy na mna zabudne,ja jej to vzdy pripomeniem..

zuzka..cucanaaaaaaaa.. :DD ale ni,zuzi,prepac..uz budem dobra..zlate dievca..moj holubok,za co sa jej ospravedlnujem,bo je to odomna hrozneee..prepac zuzi :) a pomoze,a hl cez pisomku,aj ked je stres..vdaka..

a potom este moje zeny,co poznam uz od zakladnych rokov :P betka,peta-moje baby..sak to pozname..nedam na ne dopustit..

a nany,aj tu poznam od zakladnej..jaaaaj,upiiirka :P ale sak sme dve..pani reynolds,perez,bettany,townsend,hedlund,depp,miller...uff...nany,dufam,ze som napisala seckych :DDD bo ak nie,vyjadri sa :P joj,zena,si super..to ti mozem rovno povedat..sak co bez tvojej hudby..by som nebola nic..a bez nasho doucovania,by na pisomkach neboli tie smiechy :DDD

tak to boli moje kamosky..spoluziacky,ak to chcete doslova..s nimi je ta skola znesitelna..mam vas secky moc moc rada..a neni o com..bodka :)


moji ludia.. | stály odkaz

Komentáre

  1. joj
    joj zena ani nevies ako ti velmi dakujem..................az my slzicky vyhrkli a slubujem ze uz budem dobra a budem ta menej zatazovat svojimi problemamy...........dakujem ti pekne za to ze si..........merci je tvoje dakujem merci za to ze si a vdaka za to je merci...................hehe...prepac nechala som sa uniest.....dobre tak zase trosku vaznejsie....dakujem ti este raz a som tu pre teba a pre bublinky (bublinky sepkat : chod a objavuj)....joj no dobre uz koncim lebo no blbosti pisem-....tak papa a mam ta rada....ja len tak aby si nezabudla.....
    publikované: 08.05.2007 16:11:29 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. jeeeeeeeej, dakujem velmi pekne
    A ze si ma dala thaq vysokooo. Velmi si Ta vazim a dufam,ze nase kamaratstvo ete dlho dlho vydrzi, nerada by som Ta stratila. Jj, ty si moj anjelik, co ma bude tahat z pekla. Dakujem, ze Ta mam. Velmi mi pomahas, mozno ani nevies ako. :)
    A pohrebny song som mala ja prva :P:P:P
    Dakujem za vsetko :)
    publikované: 11.05.2007 21:38:15 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. uz to sem musim napisat
    velmi si vazim..ze si ma spomenula..a jasne ze som tu pre teba..aj keby sme si mali vybehat dusu...dakujeeeeem ti...som rada ze sme sa stretli...a som rada, ze mi veris..aj ja ti verim...takze to v cajke...pssst...vies to len ty a zuzu..paaaaa
    publikované: 14.05.2007 19:25:07 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014