Keboo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sneh

po dlhej dobe..aj ked,sak uvidite..
Dnes začalo snežiť.. Viem, že to nie je prvý sneh, ale pre mňa je niečím novým..  Prvým a novým.. Mnohokrát som premýšľala  o tom, čo v mojom živote znamenajú zmeny.. V testoch, ktoré som si niekedy robila na nete vždy figurovala otázka : „ Čo zmeny vo vašom živote? Ako sa s nimi vyrovnávate?“ odpovede boli vždy rovnaké : „ Zmien sa nebojím, patria k životu.“ alebo: „ Neznášam zmeny, príliš mi narušujú život.“ a podobne.. Nikdy som jednoznačné vedela odpovedať.. Dokonca si ani neviem spomenúť, ktorú možnosť som naposledy zaškrtla.. Ale chcem sa vrátiť k mojej zmene a môjmu životu.. Sama o sebe si myslím, že ja sa zmien bojím.. Asi áno.. Neviem.. Neviem ani či som sa v posledných rokoch zmenila, ktovie.. Teraz ale nastala zmena, prichádzajúca s mojim prvým snehom.. Zmena pre môj svet.. Môj malý svet, ktorý sa teraz skladá len zo 4 bielych stien a ja schúlená a opretá o jednu z nich čakám čo bude ďalej.. Budú steny zužovať môj jediný priestor, približovať sa nebezpečne k sebe až ma zničí strach, ktorý mám v sebe? Premietnu sa obrazy mojej mysle na tie steny a zničí ma pohľad na samú seba? Alebo sa stane zázrak.. Steny sa zlomia v rohoch, ktoré ich spájajú, odpadnú a ukážu mi krásu žijúcu a pulzujúcu za nimi? Neviem.. Neviem čo sa stane.. Čo bude ďalej.. Neberte tento článok tak pesimisticky ako môže na prvý pohľad vyzerať.. Prvý dojem môže klamať.. Ľuďom, ktorí (ak budú ochotní) budú cez toto obdobie so mnou prechádzať sa ospravedlňujem.. A verím, že jedna jediná osoba si tento článok neprečíta..
Nič moc článok, že? Po takej dlhej dobe.. Len som to chcela niekomu povedať.. Možno sa vám moje problémy zdajú nebadateľne malé oproti iným či vašim.. Ale nikto vás nenútil čítať, či pochopiť..
Jedine čo som chcela povedať, že dnes padol môj prvý sneh.. Zapamätám si ho.. Kiežby ste vy pri pohľade na ten vás, cítili... Teplo, radosť..
Uvidíme sa.....snáď..

moje myslienky,nazory abo jednoducho co sa mi prehana hlavou.. | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    Asi si ani neviem predstavit ako sa teraz citis...ale jedine, co ti mozem ponuknut je to, ze budem s tebou. A verim, ze pre teba to je dolezite. ILT, sweetheart...
    BTW...sestra preklada Highway...prave teraz;).
    publikované: 11.11.2007 14:43:03 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zaujimavy clanok..
    napriklad podla Josepha Hellera: "Kazda zmena prinasa zhorsenie" ..
    a ma pravdu.. a este "Nikdy, nic nevide podla planu"
    publikované: 11.11.2007 15:51:15 | autor: Pierre (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014