Keboo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

predstavujem sa vam :)

tak,slusnost kaze sa pekne predstavit :) tak tu to mate..volam sa kari..kludne ma tak volajte,nevadi mi to,som na to zvyknuta uz asi tak rok :P takze,da sa povedat ze patrim k normalne mladezi..ale nie,normalna teda naozaj nie som :) to mi mozte verit..ale ludia ma vraj preto maju radi,no posudte sami :)
takze volam sa Kari,mam 16 rokov a byvam vo zvolene..niekto mi hovori,ze je nudny a nic sa tu nedeje,ale mne sa tu paci..je to moje mesto :P mojim hlavnym taborom v tomto obdobi je gymnazium ludovita stura kde hadam sa da povedat,ze uspesne studujem :D no,vieme o tom svoje :) presnejsie v 1.F.ale som zan tak trochu vdacna :P  viem blbost,berie vela casu nic nestiham,hlavne to co by som chcela,ale dava mi nejake to vzdelanieviem a hlavne stretla som tu tak uzasnych ludi,ze to ani nie je pravda..ale o nich az neskor :) mam jednu starsiu sestru (krasnu 20tku ;)),kt milujem a neni co riesit :P a mam aj brata..mojho draheho jozka..najlepsi brat,aj ked niekedy lezie na nervy,ale ja mu to odpustam :)
milujem hudbu,filmy,mojich priatelov,rodinu a fotografovanie..dlhe uvahy odomna necakajte,pisat neviem :))) ako osoba som nenormalna,co som uz stihla spomenut,ale inak celkom vysmiata..dobre,nie celkom,ale stale :DD snazim sa ludi okolo mna povzbudzovat,pomahat,dvihat nalady a take tie veci :P dufam,ze tym aspon niekomu pomaham :) vela rozpravam,vela sa smejem,vela trepem :) niekedy k veci,vacsinou nie :) ale tak,ja vas moj blog nutit citat nebudem,ale ak mi budete verni,budem aj ja vam..
moje clanky vzdy nebudu mat zmysel,takze vas na to upozornujem..len niekedy sa cloveku nepodari abo len potrebuje nieco povedat,ale to je uz o inom :) za gramaticke chyby nezodpovedam,teraz som vstala a mam v sebe len jednu kavu :D
aaaaaaa...este jedna vlemi dolezita vec,som strasne ale strasne zabudliva,takze keby nieco tak nic :D ja len,si na to zvykajte ak sem budete chodit pravidelnejsie ;)

tesilo ma :)


ja.. | stály odkaz

Komentáre

  1. jeeej
    no vidis ako pekne si to tu napisala...takze my vieme o com hovorime o tej zabudlivosti..a tak ti zelam..nech sa ti tu dari, vela napadov a pisania a nech ta tvoj blog ma rad
    publikované: 25.04.2007 19:15:35 | autor: aurka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. aurka
    dakujeeeem bejby..a on ma aj nemusi mat rad?? to si mi nemala hovorit :D
    publikované: 25.04.2007 19:17:06 | autor: kari (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :DDDD
    Kebo.....si aka super ze to mas.....na zaciatok by sa patrilo zapriat vela stastia v pisani.....nech sa ti dari.....a ked uz aj nikto nebude chodit na tvoj blog (o com pochybujem)...tak mas aspon jednu vernu dusu ktora bude furt chodit a otravovat ta svojimi odveci komentarmi,ktore nie vzdy budu k teme ale co uz....aj horsie je...a ty vies ze aj ked to neni k teme je to myslene dobre...Tak a este som cela nieco povedat ale neviem co...aaaa teraz ma napadlo ale to sem nedam lebo by som ta nastvala....co sa tyka pameti sme na to m dost rovnako ale snazime sa a snaha ta sa ceni......a na zaver este raz nech sa ti dari a mam ta rada.....odveci koniec ja som hovorila ze som cela odveci...... :o)))))
    publikované: 25.04.2007 19:24:57 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. zabudla som
    no nevravim.....:DDD zabudla som povedat ze to bolo pekne :o)))
    publikované: 25.04.2007 19:26:27 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ahooooi
    thak vitaaj v kolektive blogerov :D Zelam vysoku navstevnost ;)
    inac nice clanok ;)
    publikované: 25.04.2007 20:55:13 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  6. dakujem
    dakujem dakujem zienky :) za vsetko :) nie len,ze ste ma dokopali k tomuto napadu :D
    publikované: 26.04.2007 18:47:54 | autor: kari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :o)
    som rada, že aj ty mas blog....apson sa nebudem na nete nudi, kedze mam viac čitania :)
    tešim sa, že mas blog :o)
    publikované: 28.04.2007 14:31:41 | autor: 9dzaja9 (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. nooo!!
    vidis bejb!! aj som sem dolsa!! :D jeeejoo!! pekny clanok!! fakt...a vies, ze ja byvam vetsinou uprimna...teda snazim sa....=P nie je vzdy lahke!! ale k vecicke....podla mna budes mat dost fajny blog, tak obcas zabehnem...som zvedava, co sa robi v tvojej hlavke!! =))
    aa jasa, ze pridam aj daky komentarik, ale vetsinou pisem take teosku....sibnute obcas sa dostanem k uplne inej pointe a celkove to vyznie dost trhane....ale pridam!! =P
    takze sa tes!!
    publikované: 15.05.2007 21:34:41 | autor: babetka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. pre kari:) ona vie od koho
    no kari,babuska,blazonko,soplenka moja:)
    konecne som sem prisla sa pozriet,prvy clanok sa mi paci je to mile
    je to super ze si tu
    no uvidim co budem citat dalej
    :)
    murivko
    publikované: 31.05.2007 10:36:19 | autor: murko2211 (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. mojee
    zlatkooooo..ahooooj... ako si sem zabludila? :DDD
    jaaaaaaj :) hadam ta az tak nesklamem,to by som nebola rada..
    a dufam,ze skoro stretneme :) lubim..
    publikované: 31.05.2007 22:38:14 | autor: bejbyyyyyyy (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Ako je mozne :)
    ze som ti sem nehodil comment? :) inac bolo by fajn keby sem nieco pribudlo ;) viem nie je lahke nieco napisat hlavne ked je malo casu a aj skola nam robi vrasky na cele ... ale rad by som si nieco precital :) (to aby som aj ja nieco konecne napisal :P)
    publikované: 03.11.2007 11:22:19 | autor: teafoos (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014